070 2002 442

Theoriecursus Eindhoven

Eindhoven

Bij Vrachtwagenopleiding word je op een leuke manier klaargestoomd voor het theorie-examen voor de vrachtwagen. Wanneer de cursus klaar is, vervoeren we je naar het examencentrum van het CBR en kun je aan de slag met het maken van het theorie-examen. Dankzij de cursusdag van Vrachtwagenopleiding.nl heb je de grootste slagingskans! Met de vrachtwagen theorie cursus van Vrachtwagenopleiding.nl leer je binnen een dag op een leuke manier alles wat je moet weten voor het vrachtwagen theorie-examen. Na de dagcursus begrijp je de stof en heb je de manier waarop het CBR vragen stelt geoefend. Voor slechts € 200,- biedt Vrachtwagentheorie.nl je een hele dag cursus en examen.

In één dag je vrachtwagen theorie halen

Cursus en theorie-examen in 1 dag
Op een leuke manier klaargestoomd voor het officiële theorie-examen
Ervaren trainers met passie voor het vak
Grootste slagingskans!
Bij ons zijn geen wachttijden
Veelgestelde vragen over
vrachtwagen theorie
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?
Tijdens je aanmelding kan jij kiezen uit 3 opties.
1. Alles contant op de dag zelf. ( pinnen is niet mogelijk ).
2. Een vooruitbetaling van € 50,- via ideal en de rest op de dag zelf. ( pinnen is niet mogelijk )
3. Het gehele bedrag bij je aanmelding te voldoen.
Het totale theoriepakket bestaat uit drie onderdelen (RV1, V2C en V3C). We hebben nu een actie! Per onderdeel in plaats van € 330,- nu € 200,- per onderdeel.
Hoelaat begint de cursus?
De aanvang van de theorie cursus is 06:30 uur.
We zullen rond 06:45 uur beginnen met de cursus. De cursus plus examen zal klaar zijn om uiterlijk 14:00 uur.
Tijden kunnen natuurlijk afwijken, afhankelijk van examenlocatie en tijdstip. In de bevestigingsmail kunt u alles natuurlijk teruglezen. Na je aanmelding(en) zul je binnen 24 uur een bevestigingsmail krijgen, met alle uitleg die je nodig hebt.
Wie reserveert het theorie examen?
Bij Vrachtwagenopleiding.nl regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar voor betaald is, is inclusief de CBR reservering en inclusief BTW.
Wij reserveren jou theorie examen en alles wat er rond om heen komt kijken.
Moet ik vooraf leren? En wat als ik het niet haal?
Dit is zeker niet noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel. Tijdens de cursus behandelen we alle onderdelen die ten sprake komen van A tot Z. Dus in principe geen boeken meer nodig!
In de regel is het zo dat iedereen die goed meedoet en op tijd aanwezig is dezelfde dag ook nog slaagt. Maar mocht dit niet lukken dan hebben wij een succes garantie, dit houd in dat je gratis de cursus mag volgen. Je betaalt alleen €100,- dit zijn de kosten die gemaakt worden voor het aanvragen van je examen en de examenkosten.