070 2002 442

Vrachtwagen rijbewijs halen

Heb jij het in je om vrachtwagen rijbewijs te halen? Het is niet zo makkelijk als het lijkt. Er komt veel verantwoordelijkheid bij kijken. Maar maak je geen zorgen, wij kunnen je helpen om je vrachtwagen rijbewijs in een mum van tijd te halen! We vertellen je graag meer over het proces van het behalen van je rijbewijs en geven we een aantal nuttige tips onderweg. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan!

Vrachtwagen rijbewijs halen? Hoe ziet de opleiding eruit?

Om een vrachtwagen te mogen besturen, moet je jouw theorie en praktijk behalen net zoals bij het autorijbewijs. Om precies te zijn doe je een praktijkexamen, theorie examens en wordt je medisch gekeurd door een ARBO arts. Voordat je begint met de praktijk, dien je eerst je theorie te behalen.

Vrachtwagen rijbewijs halen begint bij het theoretische gedeelte

Net als bij de auto moet je een theorie examen afleggen. Dit test je kennis van de verkeersregels en verkeersvoorschriften. Maar heb jij moeite met de stof of simpelweg geen zin om uit een boek te leren? Dan bent je niet de enige! Bij Vrachtwagen Opleiding hebben wij al meer dan duizenden leerlingen laten slagen. Wij bieden namelijk een eendaagse cursus aan waarin je helemaal wordt klaargestoomd voor het theorie examen.

De volgende stap is het praktijkexamen. Hier word je getest op je rijvaardigheid. Je moet laten zien dat je de vrachtwagen onder controle hebt en met verschillende situaties kunt omgaan. De laatste stap is de medische keuring.

Praktijkopleiding tot vrachtwagenchauffeur

Bij Vrachtwagen Opleiding werken wij samen met praktijkopleiders met een hoog slagingspercentage. Zo kan je na het behalen van jouw theorie gelijk aan de slag met de praktijklessen en afsluiten met een praktijkexamen, zo behaal je in een mum van tijd jouw vrachtwagen rijbewijs.

Waarom jouw vrachtwagenrijbewijs halen?

De transportsector blijft volop groeien, meer groei betekent meer vraag naar vrachtwagenchauffeurs. De vraag is dan ook niet wat de kans op een baan is, maar wanneer je wilt beginnen. Daarnaast reis je als vrachtwagenchauffeur door verschillende landen en zie je veel van de wereld. Natuurlijk kan je ook actief zijn binnen Nederland indien jij dat liever wilt. Genoeg redenen om jouw vrachtwagenrijbewijs te halen!

Bij Vrachtwagen Opleiding ontzorgen wij jouw compleet

Bij Vrachtwagen Opleiding bieden wij een compleet pakket wat je nergens anders kunt vinden. Zo bieden wij een eendaagse cursus aan om jouw theorie te behalen. Vervolgens kan je ervoor kiezen om praktijklessen te volgen bij een van onze partners met een hoog slagingspercentage. Tot slot bieden wij nog iets unieks aan en dat zijn banen binnen de transportsector. Wij hebben namelijk een netwerk van werkgevers binnen de sector.

Vrachtwagen-rijbewijs-halen

Contact

Heb jij vragen over het vrachtwagen rijbewijs halen of heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 070 2002 442 of stuur ons een Whatsapp bericht via de website. Ook is het mogelijk om te mailen naar info@vrachtwagenopleiding.nl. Ons kantoor zit gevestigd in Rijswijk aan de Lange Kleiweg 52 E. Blijf op de hoogte van acties door ons te volgen op Facebook!