085 064 5521

Theoriecursus Leiden

Theoriecursus Leiden – Theorie in één dag halen

Heb jij veel moeite met het behalen van je theorie-examen voor je auto- of motorrijbewijs? Twijfel dan niet langer en schrijf je in voor een theoriecursus bij Slaagvandaag. Bij Slaagvandaag werken we met de hoogste slagingskans. Mits je fit en gemotiveerd aankomt bij onze oefenruimtes garanderen wij dat je aan het einde van de dag je theorie-examen hebt gehaald! Na je inschrijving regelen wij de rest. Het vervoer naar het CBR, het inschrijven voor het examen zelf, en natuurlijk de benodigde leerstof om het examen zelf te halen! Hieronder vind je precies wat je van de theoriecursus van Slaagvandaag kunt verwachten.

Cursusdag ziet er als volgt uit

Als je je hebt ingeschreven voor Slaagvandaag hoef je op de dag van je theorie-examen maar aan twee dingen te denken; de locatie van onze oefenruimte en het meenemen van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan bijvoorbeeld een rijbewijs zijn, of een ID-kaart. Let wel: deze mag niet verlopen zijn. Is dit wel het geval, dan kun jij helaas geen examen doen bij het CBR. Ze zijn daar heel streng in, dus let hier goed op. Ben je aangekomen bij Slaagvandaag, dan kunnen we gaan beginnen met het leren van de stof!

En gelukkig doen we dat niet door domweg het boek uit ons hoofd te leren. We gaan op een interactieve manier om met de stof. Dat houdt in dat we gaan kijken naar voorbeelden en dat we actief bezig gaan met de gedachtes achter de regels en de verkeersborden. Alleen op deze manier kun je echt snappen wat er precies gebeurt in het verkeer. En als dat zo is, dan hoef je eigenlijk niet eens meer na te denken op je examen. We hebben er dan ook voor gekozen om niet teveel te letten op losse regels, maar meer op het geheel. We zullen veel dingen herhalen en uitleggen zodat er geen enkele kans is dat jij de fout in gaat op het examen! Ook zullen we je behoeden voor de instinkers die er altijd zijn bij het CBR.

Tijdens het Examen

Tijdens het examen krijg je twee verschillende soorten vragen. Gevaarherkenning en theorievragen. Van de gevaarherkenning moeten 13 vragen goed worden beantwoord, en van het theoriegedeelte 35. Voor elke vraag staat een bepaalde tijdslimiet. Ben je niet snel genoeg met het geven van een antwoord? Dan is de vraag sowieso fout. We zullen tijdens het oefengedeelte ervoor zorgen dat je comfortabel bent geraakt met deze tijdslimiet zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het examen.

Voor slechts €67,- kun je je nu nog aanmelden voor een theoriecursus bij Slaagvandaag! Terwijl je normaal gesproken €180,- betaalt. En let wel; dit is inclusief alles. De lunch die je gedurende de dag krijgt een aantal drankjes en het examen zelf. Een goede deal dus, en daarom zeker iets om te overwegen als je je theorie-examen wilt halen!