085 064 5521

Theoriecursus Den Haag

Theoriecursus Den Haag – Theorie in één dag halen

Woon jij in de regio Den Haag en ben je op zoek naar een manier om snel en goedkoop je theorie-examen te halen? Kijk dan niet verder dan Slaagvandaag. Slaagvandaag heeft de hoogste slagingskans en is bovendien de goedkoopste van Nederland! We bieden zowel theoriecursussen aan voor de motor als voor het autorijbewijs. Naast het feit dat je nog nooit zo’n grote kans hebt gehad om je theorie-examen te halen bieden we je bovendien ook gewoon een leuke dag! Om je een beetje meer informatie te geven over hoe zo’n dag eruitziet, en wat we allemaal voor je kunnen betekenen hebben we de belangrijkste dingen hieronder voor je op een rijtje gezet. Lees dus gerust verder en ook jij zal overtuigd zijn dat je een theoriecursus in Den Haag moet nemen.

Hoe ziet een theorie-examen eruit?

Allereerst lijkt het ons een goed idee om te beginnen met de opzet van het theorie-examen dat je (hopelijk succesvol) gaat afleggen. Het examen zelf duurt slechts 20-30 minuten. Dit geldt voor zowel het motorrijbewijs als het autorijbewijs. Voordat het examen begint meld je je bij de balie van het CBR. Het is belangrijk dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. Dat kan zijn; een paspoort of een identiteitskaart. Zonder legitimatiebewijs kun jij niet deelnemen aan het theorie-examen, zorg er dus voor dat deze niet is verlopen, en dat je hem niet vergeet!

Nadat je je hebt gemeld wachten we tot we worden geroepen door een van de medewerkers. Het verschilt per keer of alle cursisten tegelijkertijd hun examen kunnen afnemen, of dat het in meerdere groepen gaat. De zaal die je nu binnengaat heeft een aantal tafels die genummerd zijn. Het is belangrijk om plaats te nemen aan de tafel die voor jou is gereserveerd, het tafelnummer ontvang je van de balie. Je krijgt ook een reserveringsnummer, deze moet je invullen op het scherm waarop je je examen gaat maken.

Nadat je dit hebt gedaan start het examen. Dit examen bestaat uit twee delen, je hebt de gevaarherkenning en vragen met betrekking tot theorie, regels en verkeersinzicht. Van dit laatste onderdeel moeten 35 vragen goed beantwoord worden en van de gevaarherkenning 13. Bij elke vraag gaat een tijdbalk lopen. Totdat deze balk leeg is, kun je antwoord geven en je antwoord veranderen. Ben je niet op tijd met het invullen van een antwoord? Dan is de vraag automatisch fout. Zoals gezegd duurt het totale examen ongeveer 20 tot en met maximaal 30 minuten. Nadat je de laatste vraag hebt ingevuld zie je gelijk of je genoeg vragen juist hebt beantwoord om het examen te halen. En we gaan natuurlijk uit van wel!

Wat doen wij voor je?

En wat kan Slaagvandaag dan precies voor jou betekenen? Landelijk gezien slaagt slechts 41% van alle mensen in een keer voor hun theorie-examen. Als je goed oplet, fit bent en actief meedoet tijdens onze cursusdag dan garanderen wij je dat jij het in één keer haalt. Wij kunnen dit doen omdat wij je een hele ochtend klaarstomen voor het examen. Dat doen we aan de hand van methodes die we door de jaren heen hebben ontwikkeld. De methodes zijn volledig aangepast aan de vorm van het examen en je leert gedurende de dag dan ook echt hoe je zo’n examen moet maken. Een aantal vragen zullen namelijk instinkers zijn, en doordat wij weten hoe het CBR dit soort instinkers maakt, kunnen we je helpen voorkomen erin te trappen!

Voor de rest zullen we je natuurlijk ook de nodige dingen vertellen over verkeersregels, wetten en de verkeersborden. Want zonder de benodigde kennis kun je het examen echt niet halen! En al was dit wel het geval, dan was je een gevaar geweest op de weg, en dat willen wij natuurlijk niet op onze gewetens hebben. Maar de manier waarop wij jou de droge regels en wetten leren is heel anders dan hoe je het in je eentje zal doen. In plaats van het saaie boek doorploeteren hebben wij leuke voorbeelden en oefenvragen. Hierdoor kom je op een interactieve manier in aanraking met de stof, en ga je het nog interessant vinden ook. Door niet alleen te vertellen wat de regels zijn, maar ook uit te leggen hoe deze tot stand zijn gekomen snap je de regels bovendien beter, wat het makkelijker maakt om ze te onthouden.

Gedurende de dag zullen we je een lekker lunch en een aantal drankjes geven. Bovendien brengen we je vanuit Den Haag naar het CBR waar wij je al in hebben geschreven voor het theorie-examen. Tijdelijk betaal je slechts €67,- voor dit pakket. Dit is exclusief de €34,50,- die het examen zelf kost. Hiermee zijn we de voordeligste van Nederland, dus meld je zo snel mogelijk aan!