070 2002 442

Theoriecursus Barendrecht

Je theorie-examen binnen slechts één dag behalen, zonder dagenlang te hoeven studeren? Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar bij Slaagvandaag is het echt mogelijk. In Barendrecht bieden we een voordelige theoriecursus voor auto, motor of scooter met een slagingskans van 100%. Ja, je leest het goed: wij garanderen dat jij aan het einde van de dag je theorie-examen hebt gehaald. Het enige wat we van je vragen is dat je fit en gemotiveerd op komt dagen. Wij regelen je inschrijving, de lesstof, een lekkere lunch en zelfs het vervoer naar het CBR. Schrijf je dus in, wij doen de rest!

Hoe ziet jouw theoriecursus eruit?

Wij nemen je alle zorgen rond het theorie-examen graag uit handen. Je hoeft slechts aan twee dingen te denken op de cursusdag: de locatie van de cursus en het meenemen van een geldig legitimatiebewijs. Het CBR let heel streng op de geldigheid, dus let er goed op dat je identiteitsbewijs niet verlopen is. Is dit wel het geval, dan mag je die dag geen examen doen.

Eenmaal op onze locatie aangekomen, kan jouw theoriecursus beginnen! Denk maar niet dat we hersenloos de stof van het lesboek uit ons hoofd gaan leren. In plaats daarvan maken we de lesstof interactief. Door actief bezig te gaan met de verkeerstheorie blijft de informatie stukken beter hangen en ben jij goed voorbereid op het examen. Het CBR stopt altijd wel een paar instinkers in het examen. Samen zorgen we ervoor dat jij hier niet in trapt. Tijdens je theoriecursus maak je je de stof eigen, zodat je tijdens het examen bijna niet hoeft na te denken over de antwoorden.

Jouw theorie-examen in Barendrecht

En dan is het zo ver: je examen kan beginnen. Je kunt twee verschillende soorten vragen verwachten: theorievragen en gevaarherkenning. Bij het theoriegedeelte moet je minimaal 35 vragen correct beantwoorden en de gevaarherkenning moet je minstens 13 keer goed beantwoorden. Elke vraag is gebonden aan een tijdslimiet. Voer je je antwoord niet snel genoeg in, dan heb je de vraag hoe dan ook fout. We laten je tijdens de theoriecursus alvast wennen aan deze tijdslimiet, zodat je op je gemak bent tijdens het examen zelf.

Landelijk slaagt slechts 41% van de deelnemers in een keer voor het theorie-examen. Dankzij onze uitgebreide uitleg en herhaling van de stof wordt jouw slagingskans 100%!

Schrijf je in!

Je volgt een theoriecursus bij Slaagvandaag nu tijdelijk voor slechts € 67,- (exclusief het examen à € 34,50,-). Reguliere tarieven zijn rond de € 180,- en daar komt het examen nog eens bovenop. Bovendien ben je bij ons slechts een dag kwijt en profiteer je van alle genoemde voordelen. Een betere deal vind je niet! Rechts op deze pagina vind je alle komende cursusdata in Barendrecht. Schrijf je in voor een theoriecursus auto, motor of scooter en voor je het weet heb ook jij hem binnen!

Inschrijven