070 2002 442

Theorie examen vrachtwagen

Vrachtwagen chauffeur worden begint bij het theorie examen voor vrachtwagen. Het is een geweldige carrière met veel mogelijkheden. Maar eerst moet je jouw theorie examen halen en natuurlijk het vrachtwagen rijbewijs. Vrachtwagen Opleiding kan jou helpen! Wij bieden een uitgebreide eendaagse cursus aan die je voorbereidt op het theorie examen en je helpt een succesvolle vrachtwagenchauffeur te worden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Aanmelden voor theorie examen vrachtwagen

Bij ons kan je natuurlijk terecht voor het volgen van vrachtwagen theorie, maar je kunt natuurlijk ook terecht voor enkel het theorie examen vrachtwagen. Schrijf je in en wij helpen je in een mum van tijd aan je vrachtwagen theorie. Zo hoef je niet zelf op zoek naar een plek om in te boeken bij het CBR, maar kan dit gemakkelijk via ons.

Eendaagse cursus volgen voor theorie examen vrachtwagen

Indien je niet alleen wilt dat wij een plekje reserveren bij het CBR, maar ook daadwerkelijk een eendaagse vrachtwagen theorie cursus wilt volgen, ben je bij ons aan het juiste adres. Via onze website kan je simpelweg de gewenste cursus selecteren, locatie en vervolgens aanmelden bij ons. Zo kun jij al binnen één dag slagen voor jouw vrachtwagen theorie examen.

Voor welke vrachtwagen theorie examens kan je terecht bij ons?

Je kunt terecht voor drie verschillende vrachtwagen theorie examens, namelijk het RVM1-C, VM2-C en VM3-C examen. Maar waar zit het verschil precies? Wij leggen het je graag uit.

Vrachtwagen theorie deel 1: Verkeer en Techniek (RVM1-C)
Vrachtwagen theorie is een belangrijk onderdeel van de vaardigheden van een vrachtwagenchauffeur. Dit eerste examen behandelt gedragsregels, wetgeving en de bediening van verschillende verkeerstechnieken die tegenwoordig op onze wegen worden gebruikt! Dit examen duurt maximaal 75 minuten, ofwel een uur en een kwartier en bestaat uit 65 vragen, waarvan je er 52 of meer goed moet hebben om te slagen.

Vrachtwagen theorie deel 2: Administratie (VM2-C)
Dit is het tweede onderdeel en is gericht op administratie. Tijdens dit examen wordt je getoetst op het gebied van goederenvervoer en wetgeving. Ook dit examen bestaat uit 65 vragen en je krijgt ook weer 75 minuten de tijd. Je mag maximaal 13 fouten maken. Vragen die getoetst worden, zullen vragen zijn als: een chauffeur heeft de afgelopen week 51 uur gereden, hoeveel uur mag de chauffeur dan volgende week onderweg zijn?

Vrachtwagen theorie deel 3: Voor rijbewijs C met code 95
Dit het laatste theorie onderdeel. Dit onderdeel is eigenlijk een aanvulling op deel 2. Tijdens dit onderdeel krijg je drie cases onderverdeeld over 15 vragen. Door cases te behandelen wordt er getoetst of jij de theorie in de praktijk kan toepassen.

Hoe ziet het theoriecursus dag vrachtwagen er precies uit bij Vrachtwagen Opleiding?

Allereerst dien jij jezelf aan te melden via onze website. Hier selecteert je een dag en gewenste cursus. Natuurlijk kan je het bedrag ook op de dag zelf aan ons contact betalen en hoeft dit niet vooraf. De cursus begint op 06:45 uur en duurt tot 14:00 uur. Onze docenten zullen je volledig klaarstomen en alles behandelen.

Wanneer jij je aanmeldt zullen onze docenten een plekje reserveren bij het CBR. Je hoeft alleen die dag op te komen dagen en de cursus te volgen. Ook zonder enige voorkennis is het theorie examen gemakkelijk te behalen!

 

Theorie-examen-vrachtwagen

Contact

Heb jij vragen over het theorie examen vrachtwagen of heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 070 2002 442 of stuur ons een Whatsapp bericht via de website. Ook is het mogelijk om te mailen naar info@vrachtwagenopleiding.nl. Ons kantoor zit gevestigd in Rijswijk aan de Lange Kleiweg 52 E. Wilt u op de hoogte blijven van ons bedrijf? Volg ons dan zeker ook op Facebook!