070 2002 442

Opleiding vrachtwagenchauffeur

Als je vrachtwagenchauffeur wilt worden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Vrachtwagen Opleiding zijn we gespecialiseerd in het onderwijzen van de theorie achter het vrachtwagenchauffeur schap. Maar we bieden ook praktische training via onze partnerscholen. We vertellen je graag meer over wat ons trainingsprogramma inhoudt en hoe het jou als toekomstige vrachtwagenchauffeur ten goede kan komen!

Waarom is een opleiding tot vrachtwagenchauffeur verplicht?

Vrachtwagenchauffeurs opleiding is verplicht voor iedereen die een vrachtwagen rijbewijs wil behalen. Het besturen van een vrachtwagen is namelijk heel anders dan het besturen van een personenvoertuig. Vrachtwagenchauffeurs moeten weten hoe ze hun voertuigen veilig en efficiënt moeten bedienen om ongevallen en verkeersovertredingen te voorkomen. Er komt dan ook veel verantwoordelijkheid bij kijken.

Vrachtwagen Opleiding heeft alles onder één dak!

Voor een opleiding tot vrachtwagenchauffeur moet je slagen voor jouw theorie en praktijk examen. Gelukkig kunnen wij onze studenten compleet ontzorgen en bieden wij een eendaagse theoriecursus aan. Naast het theoretische gedeelte kan je ook terecht voor praktijklessen bij een van onze partners. Zo rond je je vrachtwagenchauffeur opleiding in een mum van tijd af!

Zelf aan de slag of voor een transportbedrijf – Opleiding vrachtwagenchauffeur

Nadat je aan de slag mag gaan als vrachtwagenchauffeur kan jij ervoor kiezen om voor jezelf te starten of aan de slag te gaan bij een transportbedrijf. Beide opties hebben voordelen en nadelen. Als je voor een transportbedrijf werkt, stellen zij je een vrachtwagen en eventueel ook een aanhangwagen ter beschikking. Dit kan een voordeel zijn, vooral als je net begint als vrachtwagenchauffeur. Aan de andere kant betekent zelfstandig werken dat je je eigen baas kunt zijn en je eigen uren kunt bepalen. Het nadeel is dat je zelf voor een vrachtwagen en aanhangwagen moet zorgen.

De transportsector blijft volop groeien!

Goed nieuws voor vrachtwagenchauffeurs, want de vraag naar chauffeurs was nog nooit zo groot. De transportindustrie is booming, en er is veel werk aan de winkel. Daarom is de opleiding tot vrachtwagenchauffeur de perfecte manier om je carrière in deze boeiende industrie te beginnen! Ook biedt dit de kans voor jou om een hoger startsalaris te vragen. Er staan dan ook duizenden vacatures open!

 

Opleiding-vrachtwagenchauffeur

Contact

Heb jij vragen over opleiding tot vrachtwagenchauffeur of heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 070 2002 442 of stuur ons een Whatsapp bericht via de website. Ook is het mogelijk om te mailen naar info@vrachtwagenopleiding.nl. Ons kantoor zit gevestigd in Rijswijk aan de Lange Kleiweg 52 E. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van ons bedrijf en acties!